Radio Speltorsk

Sommarspecial: Sierra – Avsnitt 2

sommarlov8Tobias Jensen och Robert Jonsson är tillbaka med det andra avsnittet i Radio Speltorsks Sierra-special. Avsnittet handlar, precis som utlovades i förra avsnittet, om Conquest-spelen, men de två herrarna går även igenom spelserierna Space Quest och Police Quest.

Låtlista:
Cameleot Credits (Conquests of Cameleot)
Opening Theme (Space Quest I)
The Time Pod (Space Quest IV)
Police Quest II Theme (Police Quest II)
The Map/Hedge/Maze/Abbey/Fens (Conquests of Longbbow)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-08-03

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.