Radio Speltorsk

Sommarspecial: Sierra – Avsnitt 3

sommarlov8Sierra-specialen återvänder med sitt tredje avsnitt. Tobias fortsätter med sina insiktsfulla kommentarer om Leisure Suit Larry och när avsnittet glider över till skräckspel-serierna Shivers och Phantasmagoria vaknar Robert till liv och delar med sig av sina egna spelintryck, precis som utlovat i förra avsnittet.

Låtlista:
For Your Thighs Only (Leisure Suit Larry 2)
Was I Even There? (Harvest of Souls)
Take a Stand (Phantasmagoria)
Shivers Remix (Shivers/Harvest of Souls)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-08-08

4 Kommentarer

2013-08-09, Oldgast säger:

Riktigt trevliga avsnitt. Har själv precis bekantat mig med första spelet i Gabriel Knight-serien. Riktigt härligt spel men jag har som vanligt fastnat och tyvärr är jag för stolt för att kolla walkthrough. Så nu är frustrationen påtaglig.

2013-09-02, Nate Traveller säger:

Roligt att du gillade avsnitten! Känner igen det där med stolthet för walkthroughs. Jag fungerade så förr när jag spelade, men nuförtiden finns det ingen skam i min kropp längre alls. Det är lite synd för man får aldrig känna sig sådär riktigt smart som man gjorde en gång i tiden! Ibland var det bättre förr… ;)

2013-09-08, Oldgast säger:

Vet inte vad som är bäst. Jag brukar lösa dilemmat genom att sluta spela. Då ser jag det som att spelet inte besegrade mig.

2013-09-10, Nate Traveller säger:

Haha! Störtskönt sätt att lösa problemen på! ^^

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.