Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar 195 – Gangsta

Vi vill varna känsliga lyssnare för att det här kan vara det sämsta avsnittet i podcastens historia. Musiken är riktigt usel, varken Tobias eller Andreas tyckte att det egentligen var ett särskilt bra tema och på råga på allt så blev kvalitén på ljudet under all kritik. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt och lovar att bättra oss till nästa vecka helt enkelt.

Låtlista
Intro Theme – Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned
Intro music – Dick Tracy (Piano Enhanced)
Moreno: Cesar Swing – Omerta: City of Gangsters
Mad Gear Gang Hideout (Round 3) – Street Fighter X Tekken
Nintendo Rap (8-bit Gangsta style)
Inner Animal – Hot Line Miami
Town Hall & Tom Nook´s Store – Super Smash Bros Brawl
Title Screen – Rap Jam
Boss Battle – River City Ransom
Kitaki Family Theme – Apollo Justice

Nästa veckas tema: Transportmedel

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-09-23

5 Kommentarer

2013-09-23, ChrisX säger:

Om jag minns rätt, men gillade inte Hiro karaktären ”Cody” ifrån Street Fighter?!

Hur som helst är ju detta den smala karaktären ifrån Final fight man kan spela O.O skämskudde att ni inte sa detta!
http://streetfighter.wikia.com/wiki/Cody

2013-09-24, JemyM säger:

Det är där Cody har sina rötter, men som många capcomkaraktärer togs han ju upp i senare fightingspel och däribland Street Fighter. Han har förekommit i Street Fighter både som cameo och som spelbar karaktär sen 90-talet, ofta som dömd brottsling i fängelsekläder och ibland med kedjor (mest ikoniskt i Street Fighter Alpha 3).

2013-09-24, ReDead säger:

När jag fick höra om nästa avsnitts tema så kom jag omedelbart att tänka på låten i Paper Mario 64 då man åker tåg mellan Toad Town och Dry Dry Desert. Minns att jag alltid brukade kolla på hela sekvensen där man åker tåget, istället för att skippa den då jag gillade musiken så mycket. :P

Så därför önskar jag K64 Train Ride från Paper Mario till Nintendo 64!

2013-09-25, Michael "Deadmike" Lysegård säger:

Skulle vilja höra låten från Bury my shell at the wounded knee banan i turtles in time. Har velat önska den ett tag men inte hittat något passande tema. Men i den banan åker man ju tåg så det borde ju passa och så är det ju en grym låt också.

2013-09-26, ChrisX säger:

Jemy M : Läser man på Codys historia och om jag tolkat det rätt så sätter Cody sig i fängelset helt frivilligt efter allt han gjort i och med Final Fight spelen.
Sen har han Street Fighter turneringen/fightsen för att få komma ut och slå av sig lite ;)

Önskelåt inför transportmedel så vill jag höja en tumme för Transport Tycoon spelet, Finns som Deluxe variant (shareware) så det finns att fixa gratis via namnet Open TTD. (Communityn är enorm!)
Hört rykten ifrån min vän som är väldigt aktiv där att mannen bakom Transport Tycoon håller på att göra en iOS variant av ovannämnda spel.

Låten jag vill önska ifrån detta mästerverk är tema låten ifrån spelet
http://youtu.be/XmL4HoG5ehQ
Transport Tycoon Deluxe – Theme

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.