Radio Speltorsk

Avsnitt 187½ – Gamex 2013

Energy-BallI en snart traditionsenlig olycka så bjuder Sebastian med sin bättre hälft Åsa Modén för att avhandla årets Gamex-mässa. Följ med i en resa med allt från next-gen till indie (spoiler: det senare intresserade mer)!

Låtlista:
CoBots – Main theme

Länkar:
CoBots
Grief

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-11-04

2 Kommentarer

2013-11-04, Sebastian Magnusson säger:

Har laddat upp en fixad version nu, för er som hade problem vid musikpausen.

2013-11-22, Nate Traveller säger:

Ypperligt trevligt avsnitt. Roligt att få höra era intryck igen, synnerligen då ni tog upp lite ”mindre” spel och inte fokuserade på de nya konsolerna. Ser fram då ”olyckan” övergår till en tradition. :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.