Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Gaminggrannar 197 – Pytt i Panna 2013 del 4

Tobias är inflyttad i sitt hus och Andreas… ja han gör det han brukar göra (spelar en massa spel, pillar sig i naveln och lagat Hiro-burgare) så allt är äntligen i sin ordning igen. Detta firar grabbarna med att steka ihop ett helt nytt pytt i panna-avsnitt. Det diskuteras hur fånig läderlappen är, hur osexig Chuck Rock ser ut och att Pokemon börjar gå lite på tomgång. Men framför allt spelas det en massa trevlig musik.

Låtlista
The Final Challenge – Turrican 2
Stilt Village – Donkey Kong Country 3 (GBA versionen)
Title Theme – Chuck Rock
Super Mario Land with Lyrics – Brentalfloss
Battle! Kanto Legendary – Pokemon X/Y
City (Japan) – Front Mission 3
Batman 8-bit Cover
At Doom’s Gate – Metal remix
Main Theme – The Wolf Among Us
Loading Screen – Comic Bakery

Nästa veckas tema: Regn

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-11-18

2 Kommentarer

2013-11-20, Neurot säger:

Sweet med ett färskt avsnitt, jag upptäckte Spelklassiker nyss under sensommaren/hösten och har nu backtrackat till runt avsnitt 90. Mycket trevlig podcast och ett perfekt sätt att återuppleva alla härliga konsolminnen från Nes, Snes och PS1 med flera. Även kul att upptäcka musik från Amiga och peka-och-klicka-äventyr som jag har begränsad erfarenhet av.

Ett litet extra tack för att ni gjorde att jag fick upp ögonen (och öronen) för Nier, jag plockade hem det från Tradera efter att ni spelat musik från denna underskattade, om en något opolerade, pärla.

Med temat regn så är den självklara önskningen Song of Storms från Ocarina of Time (har ni redan spelat originalet får ni gärna ta versionen med Smooth McGrooves sköna Acapella). Keep the good work up!

2013-11-24, Veronica säger:

Skön inledningslåt! :D

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.