Radio Speltorsk

Avsnitt 189½

knuckles

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-11-19

3 Kommentarer

2013-11-22, Nate Traveller säger:

Jag gillar Sebastians tilltag med ½-avsnitt. Korta mumsbitar inför det stora avsnittet som ger lite extra kunskap om spelet. Jag hoppas det här fortsätter även efter Sonic-inspirationen tagit slut. Jag ser gärna att han plockar upp flera olika spel och återger något fakta i från dem. Trots allt, en herre med så stort spelkunnande som Sebastian har möjigheten att dela med sig av massor av härlig spelfakta.

Stort tack till Sebastian för hans initiativ! :)

2013-11-24, Sebastian Magnusson säger:

Ja, det är ju en tanke faktiskt… dela med mig av helt oanvändbar kunskap är ju en av mina passioner :P

2013-11-25, Nate Traveller säger:

Det finns ingen onödig kunskap! Så vi ser fram emot att få mer ”onödig” kunskap. :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.