Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik presenterar – Seminar: “Music in the gaming industry – Present and future opportunities”

Spelklassiker Musik kan stolt presentera ett samarbete med Kista Världsmusikalfestival, Farhang Förening och Stockholm Universitet en inspelning av seminariet Music in the gaming industry – Present and furutre opportunities. Vi vill be om ursäkt för att ljudet inte är det bästa, tyvärr så fungerade inte den inspelningsutrustning som var placerad framför paneldeltagarna. Men vi hoppas att ni ändå kommer få nöje av det som sades vid seminariet.

Nästa vecka är vi tillbaka med ett avsnitt där Tobias får sällskap av Robert ”Nate Traveller” Jonsson.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-12-02

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.