Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Nate Traveller – Sierra

I somras hoppade Tobias och Robert in på Radio Speltorsk och gjorde fyra mycket välgjorda (och ärligt talat dretlånga) avsnitt om företaget Sierra och dess spel. Tanken fanns även då att göra ett specialavsnitt av Spelklassiker Musik i samband med programmen för att även hylla musiken från Sierras storhetstid. Tyvärr sköts detta på framtiden. En framtid som nu är här! Så i veckans program får Andreas ledigt, och Tobias får istället sällskap av Robert Jonsson.

Låtlista
Main Theme – Leisure Suit Larry Reloaded
Take a Stand – Phantasmagoria
Space Quest Metal Medley
Gabriel Knight (Anthem Mix) – Gabriel Knight
Opening – The Black Couldron
The Widow – Conquest of the Longbow
Was I Even There? – Harvest of Souls
Rage – Instrumental Edit – Phantasmagoria 2
Falderal – King´s Quest 7
Closing Theme – Gabriel Knight: Sins of the Father

Nästa veckas tema: Nya favoriter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-12-09

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.