Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik – Inför avsnitt 200

Snart smäller det!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-01-16

4 Kommentarer

2014-01-17, Tiduas / Peter säger:

Promoavsnitt hjälper till att bygga hype och jag tänker hoppa på tåget! Inför avsnitt 200 med tema Spelklassiker vill jag önska den låt jag antagligen lyssnat mest på tack vare Spelklassiker Musik, en låt från Lotus Turbo Challenge!

http://www.youtube.com/watch?v=LQSsq7HCNHw

Det var via det ack så underhållande korsordet som avsnitt 50 stod för som jag hörde låten första gången men lyssnar fortfarande på den emellanåt. På tal om det där korsordet får det gärna återkomma igen då det var ett riktigt rolig tillskott.

Hur ni ska förbättra eller förändra på det här konceptet har jag dessvärre inga bra förslag på, men sålänge spelmusik på något sätt fortsätter att vara i centrum kommer jag antagligen inte klaga (skulle jag klaga skulle det antagligen handla om en viss flicka i ett visst torn och en musikvideo angående hela händelsen, just saying ;D ).

2014-01-19, ChrisX säger:

you got mail =)

2014-01-24, Olol säger:

Hypen för avsnitt 200 är stor!

My Very First Laser Gun som ni hade med i avsnitt 81 är en låt jag nog aldrig hade hört om det inte vore för er och jag blir lika glad varje gång man hör den. Hade ni inte haft med den i ”Inför avsnitt 200″ så hade jag kanske önskat den. Så istället önskar jag Rampish Chase ur Magical Chase, jag hoppas att det är en låt som ni båda kan uppskatta.

http://www.youtube.com/watch?v=PBYYE0MvT74

Jag tycker att det är strongt att ni snart har uppnått avsnitt 200 och hoppas att ni kommer att hålla på ett bra tag till så man har något att se fram mot på måndagar.

Keep up the godd work!

2014-01-24, apan säger:

Kakariko village – zelda a link to The past för det är nog den bästa melodi som finns i ett spel. Den har nåt lugn i sig som är svår att beskriva. Man går från den lite mer pampiga overworld låten och in i byn o kan bara slappna av. Något som ni kan göra för att förnya er är att bjuda in gäster eller ta med Dave och ekken. Annars lite melodikryss eller nåt sånt. Fortsätt iaf att spela in avsnitt för det är den bästa podcasten. Hälsningar apan

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.