Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 204 – Pytt i Panna 2014 #2

Cirkeln är sluten och vi börjar om från början. Så denna vecka bjuder vi på en trevlig kompott av gitarr-covers, 80-tals popsångare och en lila drake. Hör gärna av er om vad ni tycker om att det här sättet att göra ett rullande schema.

Låtlista
Intro Music – Civilization V: Brave New World
Boss Battle – Pier Solar
Bad – Michael Jacksons Moonwalker (Arcade)
Main Theme – Harley Davidson
The Mansion – Last Ninja 2 (Guitar Rock Cover)
Something Lacking (Daniella’s Theme) – Haunting Ground
Title Screen – Spyro the Dragon
Painful Memories – Heavy Rain
Twilight Terror ~ Stickerbush Symphony – Donkey Kong Country: Tropical Freeze
The Forefront – Bionic Commando (Arcade)
Chapter 1 – Low G Man

Nästa veckas tema: Politik

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-03-03

5 Kommentarer

2014-03-05, ChrisX säger:

Många bra låtar denna veckan tyckte jag, gillade Pier Solar låten lite extra.
Men i sin helhet bra kört grabbar! =D

Till Nästa vecka på temat ”politik” hade det varit ultimat o säga en Civ låt, men eftersom ni körde en denna veckan skulle det kännas tjatigt, så en låt ifrån Sim city 4 får det bli!

Jag har själv inte spelat mycket Sim city förutom det allra första spelet till PC, vilket jag och min bästa vän så gott som använde som någon typ av speldrog!
Så himla kul att försöka sig på att bygga två städer på samma karta och se vilken av dessa som gick bäst (vi lossades vilken som gick bäst, för man såg ju bara totalen hela tiden ändå..)
Dock kan man ju ifrågasätta hur mycket politiken spelar in i ett Simcity spel, men i en real fråga så behöver man lite politik för att styra en stad.
Sim city 4 – Epicentre https://www.youtube.com/watch?v=02VD6G-JD4w

2014-03-05, BuraBlaster (gamla Burasuteru) säger:

Snyggt jobbat grabbar! Jag gillar erat nya system ni påbörjat. Blir en mer balanserad variation.
Som ni märker lever jag fortfarande men varit väldigt dålig på att kommentera och önska låtar, men det ska det bli ändring på!

Som ChrisX tyckte även jag om Pier Solar låten, den var fantastiskt bra!

Ni pratade någon gång om något program där man kunde dra hem musik genom från YouTube-klipp, vad hette det? Tycker sidorna på webben är lite sådär. (:

2014-03-05, ReDead säger:

Jag hoppas att jag inte är för sent ute, men jag skulle vilja önska Haven Town Theme från Heroes of Might and Magic V: https://www.youtube.com/watch?v=VcB6ATj2Iyc
I staden så beslutar man ju om var alla ens resurser ska gå åt till, vilka byggnader som ska byggas eller soldater som ska köpas osv. Det kräver ju såklart politik. ;)

2014-03-06, Andreas Melberg / deadandy säger:

Grymt avsnitt som vanligt av er =) och extra plus för last ninja o bionic commando låtarna! Eftersom temat är politik så borde ju Metal gear serien passa in som en hal fisk i ett fullt akvarium tycker jag, och i detta fall min önskning från det superba Snake Eater i serien. Krig, ryssar och hjältar från Usa i en politisk soppa som bara Kojima kan koka ihop! Tror bandet som spelar låten heter Starsailor och den heter Way to fall

Rock On!

http://www.youtube.com/watch?v=Yy_4JmGCt-Q

2014-03-09, Tobias säger:

BuraBlaster> Programmet jag använder heter Free Youtube to MP3 converter. :)

Går att finna här: http://www.dvdvideosoft.com/

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.