Radio Speltorsk

Avsnitt 195

towertummeDen gamla trotjänaren Tobias Jensen gästar när det snackas censur i spel. Med anledning av temat pratas det om hyggligt aktuella South Park: The Stick of Truth men vi gör också plats för rykande heta Infamous: Second Son, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Towerfall: Ascension och Final Fantasy X/X-2 HD Remaster. Hur vi ska fira att vi fyller 200 avsnitt om fem veckor? Ge oss tips!

Låtlista:
Super Mario Sunshine – A Secret Course

Länkar:
Wikipedias lista på bannade spel
Spelklassiker Musik
Tobias på Twitter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-03-20

4 Kommentarer

2014-03-21, zatoishwan säger:

Underbart avsnitt!
Med detta så befäster ni er ställning som bästa svenska spelpodden i min bok. För jubileumsavsnitt, strömma ut det via ps4?

PS. Tobias har fel om Final Fantasy X. DS.

2014-03-24, Tobias säger:

Zato> Jag har aldrig fel. Bara mer eller mindre rätt. ;)

2014-03-25, Tiduas säger:

Kul avsnitt! Alla spelen ni pratade om den här veckan var alla spel som jag var intresserade av, samt att snacket kring censur gav många exempel som jag aldrig hade hört talas om. Trevligt med gästspel av Tobias också, jag förstår att han känner sig bitter kring Ouya med tanke på vad som hände honom. :(

(sen har han ju dock vansinnigt fel om Final Fantasy X men ;D )

2014-03-26, Sebastian Magnusson säger:

FFX är vidimerat!

:D

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.