Radio Speltorsk

Avsnitt 197

d3Efter lång och trogen paus bjuder vi återigen in Andreas Berg i Speltorsk-studion för att berätta om sitt Ipad-beroende och sin spelklararhets. Vad är egentligen värst/bäst att fastna i – det hetsiga hattandet mellan olika titlar eller hundratals timmar i ett enda spel? Det snabba knarket eller tunga timesinks? På agendan står också Amazon Kindle Fire TV och spel via abonnemangsmodell. Vi smyger även lömskt in lite spelintryck från Reaper of Souls, République och även några spel som faktiskt inte börjar på ”R”.

Låtlista:
Hearthstone – Pull up a chair

Länkar:
Farfarsparadoxen
Howlongtobeat
République
Bergs twitter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-04-03

6 Kommentarer

2014-04-07, Mayhemic säger:

Dubbelt-dubbelt upp Andreas, mums.

På tal om kickstarter, peka&klicka och episodindelat… ;) Har Torskarna kört nya Broken Sword? Längtar själv ihjäl mig efter del. 2 som ska släppas lös inom två veckor. Förutom halvtaskigt intro så är skeppet rott i hamn med råge, med hjärtat på helt rätt ställe och visar kickstarter från sina allra främsta sidor. Fanservice i sin allra renaste form.

Slavar även jag under howlongtobeat, klickar in så gott som dagligen. Är väl i den åldern då det är skönt att veta ungefär hur många timmar man har framför sig, inte alltid man är upplagd för en 40timmarskoloss. ;) Men dra gränsen vid 15h, då går man satanimig miste om många godbitar.

2014-04-07, Andreas Ljungström säger:

Spelade Broken Sword när det begav sig och har inte införskaffat nya men ser fint ut! Kanske ett bra sommarspel. Brukar spela igenom minst ett peka-och-klicka under sommarledigheten. Detta ligger högt upp på prioriteringslistan!

2014-04-14, Mayhemic säger:

Gött! Spana då även in Remastrade versionerna av de första två, om du inte redan gjort det dvs.

2014-04-17, JemyM säger:

Kommer behöva checka de remastrade och de nya spelen… Kände att fyran var lite av en besvikelse men trean var helt ok.

2014-04-21, Mayhemic säger:

JemyM: Kör i vind, har svårt att tänka mig att du kommer bli besviken. Hade även jag svårt för fyran, så även stora delar av trean. Men nu är Stobbart och C/O tillbaka i gammal god form.

2014-04-23, JemyM säger:

Bra. :) Ett av mina största problem med fyran var att Collard blivit negraderad till vad som kändes som en bikaraktär. Jag har alltid sett Nico som en central del av serien.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.