Radio Speltorsk

Sommarklassiker #5 ft. Hiro vs. Gwellmyn

Efter att ha släppt den sista torsken fri är Robert själv ombord skeppet. I den gassande solen gör Robert ett “Best of”-avsnitt där han att en gång för alla avgör om Gwellmyn faktiskt har sämre musiksmak än Hiro. Eftersom de båda herrarna under avsnitt 81-100 hade en topp 50-lista väljer Robert att särskåda den och välja ut de tio bästa låtarna från deras listor för att objektivt se vem som har bäst musiksmak.

För att behålla spänningen publiceras låtlistan först nästa vecka.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-07-14

3 Kommentarer

2014-07-14, Sommarklassiker | Moment 223 säger:

[...] Sommarklassiker #5 ft. Hiro vs. Gwellmyn This entry was posted in Nyheter and tagged Sommarklassiker, Spelklassiker Musik by Robert Jonsson. Bookmark the permalink. [...]

2014-07-17, JemyM säger:

Intressant vinkling på topplistan. Nu hoppas vi bara att ordinarie värdar är okej med att få sin musiksmak sågad. :)

2014-07-18, Nate Traveller säger:

Man kommer undan med mycket då det görs med kärlek! ;)

Eftersom jag genom åren gnällt så mycket på Tobias musikssmak så kändes det som om det här var det perfekta tillfället att göra upp med det förflutna för att se om det var löst prat från min sida eller ej.

Men det ska bli spännande att höra vad grabbarna tycker – och om Tobias publicerar resten av avsnitten överhuvudtaget. ;)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.