Radio Speltorsk

Sommarklassiker #11 ft. Nate Traveller

Efter en lång farofylld färd så svänger skeppet äntligen in i hamn! Robert kliver av skeppet, kastar ett sista öga på den vackra skonaren innan han åter lämnar tillbaka befälet över skutan till Gwellmyn och Hiro. Han lyfter på hatten, tackar för sig och serverar en sista upplevelse med minnen från sommaren och om de två herrarna.

För er som inte fått nog av Robert kan ni springa över till Moment223.se och lyssna på hans nya spelpodcast Spel 223. Om inte annat för att höra lite mer av Hiro! ;)

Låtlista
Rising – Leviathan
Happy Birthday – Mr Gimmick!
Remember My Name – Dead Rising 3
Main Theme – Dragon Age: Inquisition
A Pirate I Was Meant to Be – Curse of Monkey Island
Lorule Field 2 – Zelda: A Link Between Worlds
Nameless Song – Dark Souls
12 PM (Rain) – Animal Crossing: New Leaf
Nightparis Remix – Mirror’s Edge
Girl in the Tower – King’s Quest

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-08-25

1 Kommentar

2014-08-25, Sommarklassiker | Moment 223 säger:

[...] Sommarklassiker #11 ft. Nate Traveller This entry was posted in Nyheter and tagged Sommarklassiker, Spelklassiker Musik by Robert Jonsson. Bookmark the permalink. [...]

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.