Radio Speltorsk

Special – Tokyo Game Show 2014

tgs2014Sebastian och Åsa har besökt spelvärldens moderland – Japan! Givetvis ingår ett besök på Tokyo Game Show och alla dess förlustelser.

Låtlista:
Youkai Watch – Ending

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-10-14

6 Kommentarer

2014-10-15, Mayhemic säger:

Man tackar och bockar, mycket trevlig rapportering. Känns som att man borde börja spara för att själv kunna förverkliga drömmen om att ta sig iväg till det förlovade landet i öst. Hur mycket gick er tripp loss på?

2014-10-18, Åsa M säger:

Om du i ”gick loss på” inkluderar alla prylar vi köpte så slutade vi nog räkna typ dag 1 i Akihabara ;)
Men Japan är ett väldigt billigt land om man är svensk, då yenen är väldigt låg, så därmed blir ju det mesta (inklusive allt i spel och elektronikväg) mycket billigare än i Sverige. Äta och dricka ute är också oförskämt billig och hotell var inte så farligt dyrt heller, framförallt inte om man använder någon form av prisjämföringssajt typ hotels.com.

Flygbiljetterna för oss gick på ca 7500/pers och då bokade vi väldigt tätt inpå att vi skulle åka och dessutom med det snabbaste och smidigaste alternativet = Finnair. Om man är ute i god tid och/eller kan tänka sig en längre flygtid kan man komma undan ännu billigare.

Så jag tycker definitivt att du ska försöka komma iväg (det är verkligen värt det!!!), och om du behöver fler tips eller så inför en eventuell resa är det bara att hojta till ^_^

2014-10-21, Eau De Online säger:

älskar!

2014-10-26, Mayhemic säger:

I see, uppenbarligen inget resmål för den nördige med dålig disciplin vad det gäller ekonomi. ;) Låter toppen iövrigt.

Will do, får se till att komma iväg inom de närmsta åren, har ju ändå varit en seriös dröm sen minst 15 år tillbaka. Tack Åsa!.

2014-10-27, Sebastian Magnusson säger:

Nomi hodai = Drick så mycket öl och sprit du vill i två timmar för typ 70 spänn.

Inte ovanligt i Japan. Och nog inte anpassat för svensk fysiologi ;)

2014-10-31, Mayhemic säger:

Låter livsfarligt. ;) Hehe, yes. Får för många alkoholstinna västerlänningar nys om detta är ruinens brant ett faktum.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.