Radio Speltorsk

Avsnitt inte 200

Till sist är det dags att spela in avsnitt 200 av Radio Speltorsk. Men vi vill inte göra det ensamma!

Tillsammans med ärade gäster kommer vi att spela in avsnitt 200 inför publik i Stockholmsområdet den 22 november. Kom på besök och umgås med dina gelikar, drick en öl (eller annan därför avsedd dryck), lyssna på vårt patenterade babbel och delta i en historisk händelse.

Exakt var är en lite öppnare fråga. Det beror lite på hur många som vill komma, så bjud gärna in dig själv och dina vänner till det här Facebookeventet om du är sugen så får vi ett bättre hum. Är man Facebookvägrare går det förstås bra att skriva en rad här bland kommentarerna också.

Vi letar aktivt efter en passande lokal, men även här tar vi gärna hjälp av dig som publik. Har du någon källare eller föreningslokal, eller kanske ett bra tips, för en rimlig (eller obefintlig) penning så ser vi gärna att du hör av dig eftersom vi tydligen är väldigt mycket bättre på att prata skrot än att fixa lokaler. Vi satsar på en informell tillställning där de som vill tar med sig egen dricka så kraven är inte mycket högre än att det går att få in en ospecificerad mängd stolar och något bord. Som vanligt går det att nå oss på feedback@radiospeltorsk.se

Vi ses där!

PS. Vi bjuder på bullar också :)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-10-26

3 Kommentarer

2014-10-31, Mayhemic säger:

Trist om detta blir svanesången, men ”all good things come to an end” som man brukar säga. Kan dessvärre inte närvara, man är väl ingen stockhölmare heller. ;)

Hoppas ni får ihop ett partaj värdigt Torsken av torskar.

2014-11-12, Sebastian Magnusson säger:

Du har alltid en plats på min soffa om du vill komma upp! :)

2014-11-15, Mayhemic säger:

Tackar ödmjukast för erbjudandet men har tyvärr annat i planeringen just den helgen.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.