Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 228 – Pytt i Panna 2014 #10

Veckans podavsnitt är extra långt! Varför då frågar du? För att ni lyssnare är så jäkla awesome och skickar in en massa önskelåtar, därför! Som vanligt bjuds ni även på en massa onödigt bladder från de reguljära programledarna också. Det får ni på köpet så att säga. Det märks antar jag att det börjar bli svårare och svårare att hitta på saker att skriva inför varje avsnitt?

Låtlista
Deku Nut’s Palace – Zelda: Majora’s Mask
Our Last Hope – Xcom Enemy Unknown
Final Bowser (Remix) – Mario 64
Taking to the Skies – Ni No Kuni önskad av Alex
Temple of Crota – Destiny önskad av Nate Traveller
Stage 4 – The Humans
Mt. Snowpeak Theme – Fantasy Life
Stage 3 – Batman önskad av Josefin
Operation Bunker Shot – Ace Combat 4 önskad av Silent Warrior
Save Room – Evil Within
Main Theme Orchestrad – Defender of the Crown
Ingame Music – Mutants önskad av Henrik
Trainer Battle Theme – Pokemon Silver/Gold önskad av Paprikan
Intro & In-game – Nitro
Sodden Hollow – Binding of Isaac: Rebirth
Fat Cat Base Theme – Chip’n Dale

Nästa veckas tema: Efter katastrofen

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-11-10

2 Kommentarer

2014-11-11, Silent Warrior säger:

Så, katastroftema på G? Hm… Fallout känns som något ni inte behöver påminnas om att få med, så… Minsann, musiken till Primordia ligger här och skramlar! Bokstavligt, till och med! Lovligt lång tid efter en antydd katastrof, kanske, men ändå. En mindre given kandidat: Still Here (bonusspår – köpte spelet via GOG). Om det inte går att trolla fram kanske Unniic är lättare att hitta?

(Slamkrypare modell grövre: Introt till Wing Commander: Secret Missions 1! Jag har för mig att det var då som Kilrathi hade trollat fram ett supervapen och helt pulvriserat en av människornas kolonier, och allting var mörkt och dystert och dramatiskt – tillräckligt katastrofalt för mig. Fast jag kommer inte ihåg om man hade komponerat riktig intromusik eller om det var något ”standardspår” som man använde – Briefing [valfri siffra], ungefär.)

2014-11-11, Henrik Andersson säger:

Batman-låten var funky!
Och angående Facebook-uppdateringar så kör ni ju faktiskt Wordpress så att ställa in automatisk Facebook-synk är ju gjort i ett nafs…

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.