Radio Speltorsk

Årets Kompositör!!

Som vi pratade om i senaste avsnittet så tänkte vi att det vore kul att göra en undersökning bland er lyssnare vem av alla de kompositörer som vi har pratat om under året som ni tycker är bättre än alla andra. Så släng en röst på den kompositör som ni gillar bäst här nedan! Och det är bara de kompositörer som vi har lagt extra fokus på i år som räknas.


2014-11-24

1 Kommentar

2014-12-17, Andreas Melberg säger:

Äntligen fick jag tummen ur o röstade! Stod emellan Kondo o Noematsu men eftersom jag bara älskar allt från FF9 så blev det den gode Matsu!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.