Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Commoflage 43

Veckans program leds av Henrik Andersson. När Henrik inte gästar Spelklassiker Musik så har han en helt egen podcast kallad Commoflage. Där spelar han en himlans massa olika C64-remixar, vilket även kommer märkas i dagens avsnitt. Har ni inte tidigare lyssnat på hans podcast så tycker vi absolut att ni ska surfa över när ni väl lyssnat på det här programmet för att ta del av hans andra alster.

Låtlista
Frank Endler – Task III
Rune-Bertil’s – Delta
Robert Mansfield – Mission AD
Hazel – Nemesis The Warlock
LMan & Sunflower – Follow Me (Progressive Sample III)
Reyn Ouwehand – Thanatos
Fby – The Last Ninja (Palace Gardens Concerto)
Martin Galway – Wizball subtune 7
Rob Hubbard – Auf Wiedersehen, Monty
Ron & His 1541 – Push My Button
daXX – Commando (daXX Dubstep RMX)
Mitch van Hayden – Blue Violins (Space Harrier subtune 4)
Jamie Maxwell – The Last Ninja (Main theme for classical guitar)

Nästa veckas tema: Filmklassiker

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-12-01

3 Kommentarer

2014-12-01, Commoflage » Blog Archive » Commoflage 43: Spelklassiker Musik säger:

[...] samt en skön tillbakablick för er trogna lyssnare. Jag föreslår att ni knallar över till Spelklassiker Musiks hemsidespost för programmet och att ni förstås lyssnar på programmet – antingen här eller där. Det [...]

2014-12-01, Henrik Andersson säger:

Blir hemskt glad för trevliga kommentarer till mitt lilla avsnitt! :)

2014-12-02, JemyM säger:

Som trogen lyssnare till båda blev det ett mindre SKM och ett extra långt Commoflage. :) … och ett extra bra sådant! Du hann med att leverera två remixar jag tänkt önska någon gång samt min favorit av Hazel! :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.