Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Filippa 231 – Ljus och mörker

När december månad rullat över oss tyckte vi att det kunde passa med ett tema på ljus och mörker. För att hjälpa oss med detta har vi bjudit in Filippa, känd från podcasten Par i Pixlar, som hon driver tillsammans med sin gubbe Robin. Vi djupdyker ner i det mörka vattnet som innehåller zombier, skuggor och total galenskap. Men vi kommer även upp till ytan för att ta del av sjungande blobbar, japanska sagoväsen och färgglada superhjältar.

Låtlista
Secure place – Resident Evil 2
Joe the Hero – Viewtiful Joe
Alive Inside – The Walking Dead
Kokoro no Kakera – Ni No Kuni
Dark Samus Battle – Metroid Prime 2: Echoes
Yellow´s Theme – LocoRoco
The Wrath of Heaven – Dragon Age: Inquistion önskad av Nate Traveller
Moorgate Station – Alice Madness Returns
End Theme Reorchestrad – The Legend of Zelda: A Link to the Past
Path of the Eclipse – Child of Light
Organization XIII – Kingdom Hearts II
Nascence – Journey

Nästa veckas tema: Julklassiker

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2014-12-15

2 Kommentarer

2014-12-18, ryssen2 säger:

Snubbar och snubbor!

Tack för att ni förgyller mina måndagar. Har varit väldigt dålig på att höta av mig och önska och tycka. Har tyvärr rest en del i år och därför inte hunnit med. Dessutom är internetet lite begränsat i Kina.

Vill också slå på trumman för Child of light, streckspelade det i somras och när jag var klar laddade jag hem soundtracket på spotify, till min fästmös stora förtret.

En önskelåt till nästa avsnitt ska ni få också:
Första levellåten ur Super Smash TV till snes. Motiveringen är at man aldrig får öppna så många paket som i det spelet. Helt sjukt många brödrostar, resor, baggage och allt vad det är!

Nu tror jag jag missar veckanskommentarsdeadline, men så är det med resor. Ibland kommer man hem på torsdag.

God jul i alla fall!

2014-12-18, snotcrow säger:

Tack för awesome avsnitt. Filippa smälte in rätt naturligt tyckte jag bland er. Skön trio! :)

Har lyssnat på majoriteten av era avsnitt(om man ser till avsnitten som hiro och Tobias är med), men bara kommenterat två gånger. Lovar att bli bättre på det!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.