Radio Speltorsk

Info om vår server

Som många kanske märkt så har vi haft en del problem med vår server den senaste veckan. Detta har inneburit att vi har fått sätta upp en ny server (stort tack till John!) och behöver flytta över alla våra filer till den nya servern.

Vad detta innebär är att det kommer ta ett tag innan alla avsnitt går att lyssna på igen, då vi behöver ladda upp alla avsnitt på nytt. Och då jag (Tobias) sitter på en adsl-uppkoppling (jag bor i skogen ok!) så kommer detta ta ett tag, förmodligen åtskilliga dagar. Så jag hoppas ni har överseende med detta.

Vi kommer att prioritera nya avsnitt, så imorgon kommer det finnas ett nytt avsnitt att ladda ner som vanligt.

Tack för att ni lyssnar!

2015-01-18

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.