Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 233 – Pytt i Panna 2015 #1

Dags att köra igång med våra vanliga vecko-cykler och precis som förra året inleds allting med ett pytt i panna-avsnitt. Vi gräver oss ner i skafferiet för att se vad vi kan koka ihop och det är en salig kompott av zombier, äventyrande svampar och hämndlystna insekter. Så blanda till en varm choklad och njut av veckans avsnitt.

Låtlista
In the Water – Walking Dead Season 2
Calling – The World Ends With You
The Sunlit Earth – Shadow of the Colossus
Very No – Ane-San
Into the Wonderful – GODS
Plucky Pass Beginnings – Captain Toad: Treasure Tracker önskad av Edthesc
02 – The Big Deal
Map – Lethal Weapon
World 1-1 – Apidya
Desolation Canyon – Wild Guns
Stage 1 – S.C.A.T

Nästa veckas tema: Xbox vs. Gamecube

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-01-26

1 Kommentar

2015-02-04, ChrisX säger:

Wooohooo! Wild guns!

Bästa SNES spelet ALLA dagar i veckan om jag själv får välja det, det är smooth, fast-paced, INGA slowdowns med alla effekter som pågår och så har man Power-ups på det, en manlig OCH en kvinnlig karaktär och så bra samt coola boss strider! :)
Och musiken.. Cream á la cream, går oftast när jag lyssnar på podcast nu förtiden och när låten gick igång så tänke jag ”Fan va najs! Wild guns.” sen började jag tänka, ”Men är inte detta Xbox Vs. Gamecube” men så tittade jag på mobilen och såg att det var Pytt i panna, då mös jag bara vidare för då visste jag att det var Wild guns, Stort tack Gwellmyn~ Årets bästa låt spelad!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.