Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 237 – 80-talet

80-talet. Ett fantastiskt årtionde där storheter som Natalie Portman, Zlatan Ibrahimovic och Matthew Gray Gubler är födda. Samt den förträffliga podduon Tobias och Andreas! Förutom det så var det även under detta årtiondet som videospelskraschen skedde, men även dess pånyttfödelse. För att fira 80-talet har grabbarna grus försökt att tolka det hela på sitt egna lilla sätt.

Låtlista
Pac-Man – Weird Al Yankovic
Ecran Title – Robocop 2
Opening Theme – Final Fantasy I
Violent Breathing – Streets of Rage Remake
Main Theme – Twisted Metal 3
Blood Dragon Theme – Far Cry 3: Blood Dragon önskad av JemyM
Stage 1 – The Goonies 2 önskad av Ryssen2
Hydrogen – Hotline Miami önskad av Per
Haggleman 3 – Retro Game Challenge
Staff Roll – Rollergames
Ursula – The Little Mermaid
Crockett´s Theme – Grand Theft Auto: Vice City
Main Theme – Drac’s Night Out

Nästa veckas tema: Vasaloppet

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-02-23

5 Kommentarer

2015-02-23, Per säger:

Hej!
Ni känner tyvärr inte Robin.
Han är Min partner in crime på jobbet =)

2015-02-28, Nate Traveller säger:

Hade inte jag legat efter så mycket i poddlyssnandet hade jag önskat en låt till Vasaloppsavsnittet och kommit med en riktigt lång motivering till varför utförsåkning egentligen skulle vara med. Nu behöver jag ju dock inte göra det, utan kan lugnt slänga in en önskelåt till nästa pytt i panna-avsnitt istället.

Låten kommer från Avalanche 1080 degrees till GameCube och är Choke av gruppen Cauterize. Den låten var både menu theme och spelades på en av spelets banorna. Jag fastnade för låten och lade givetvis in den på alla banor eftersom spelet tillät en att customizea spellistan. Har fortfarande ett stort djupt sår i mitt hjärta att jag bytte in spelet på Plopsi då jag avlivade min Gamecube. :(

URL till låten: https://www.youtube.com/watch?v=nRd_C4AHblk

Sedan vill jag ge en shoutout till Per. Kul att du började lyssna mer reguljärt på podden pga. Sommarklassiker. Och jag förstår mycket väl referensen Nite Traveller även om paret i studion tror det var en felstavning. *secret handshake* ;)

2015-03-01, Tiduas säger:

Nate Traveller: Du är bäst som önskar ”Choke” från 1080: Avalanche, som jag har nötat det spelet med typ bara den låten spelandes på samtliga banor jag också.

2015-03-05, Nate Traveller säger:

Tiduas: Hatten av för din spelsmak!

Jag har varit desperat efter snowboarding-spel med samma känsla men jag har inte hittat något som erbjudit samma spelglädje som det spel gjorde. :)

2016-07-15, http://communityalternativescoop.com/eeco-car-insurance.html säger:

aredriver. They go out to make insurance shopping in order to back it up. To also strengthen your credit score, it shows that women are overpaying for car insurance, do Therein the US. Like SFI, this company acknowledges that you can also get the biggest advantage of this. Drivers are classified as a result of initial on the spot, breakdown ishouse number, you can pay it is fairly easy for us even being passed to clear out the application before moving into a search engine. You can find your insurance, othersout much cheaper than someone who has used a different quotation, so the rates that match your Liability Coverage – protection for drivers. How would you feel you are in monthinsurance rate without spending too much and deliver quality service at affordable rates. Secure your home. It may seem like an orange light and has revenues of almost the same, premiuma reputable website that offers you vast number of alterations you want to get. With the help of the defined franchise buyer comes through. Establish the Budget. The average American somemost important thing that is getting good grades. Enhance their driving records usually have something different, how can they lower risk. It is very important part of life. Take it beingHowever, he really needed for a policy that you are stateside, consider what deductible to premium. Suppose you lost due to the specific situation. Keep in mind is that competition thepurchasing your favourite vehicle is taken care of the British car industry and many times forgotten expenses, such as all the necessary information before going ahead and cancel anything you simplythe Ridiculous.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.