Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Robert Jonsson

Eftersom vi först är tillbaka nästa vecka, på grund av oförutsedda händelser i våra liv, så har vi fantastiska lyssnare som ställer upp och hoppar in så att ni kan få er veckovisa dos av spelmusik. Denna gång är det Robert ”NateTraveller” Jonsson som sitter bakom mikrofonen och ger oss en salig blandning av olika låtar som han tycker att man behöver i alla fall ha hört en gång i livet.

Låtlista
Battle Themes Track 1 – Babylon 5: Into The Fire
Sera – Dragon Age: Inquistion
Questionable Ethics – Black Mesa
Main Theme – Gabriel Knight 3
Ioreth – Shadow of Mordor
Main Theme – Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Primal Eyes – Parasite Eve
Theme of Super Metroid – Super Metroid
Main Menu Theme – Dying Light
Neo-Umbrella’s Assault – Resident Evil 6
Jodie’s Suite – Beyond Two Souls

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-03-09

7 Kommentarer

2015-03-09, Nate Traveller säger:

Jag ber om ursäkt om ljudkvalitén i avsnittet. Avsnittet är gjord på typ två timmar, så det får ses lite grann som ett äkta, punkigt hantverk. Hoppas det fungerar för er ändå! :)

2015-03-10, Bigboos82 säger:

Mycket bra avsnitt! Angående Parasite Eve så tror jag att det fortfarande går att köpa på PSN på PS3 dä jag köpt det i alla fall. Kosta typ 50-100 spänn. så ingen större kostnad. Har inte kommit så långt men det jag har spelat är bra.

MGS 3 borde du spela igenom en av dom bästa i serien, finns ju HD collection, så där får du ju många spel :)

2015-03-10, hiro säger:

Grymt jobbat Robert!

2015-03-10, Nate Traveller säger:

@Bigboos82: Tack så mycket! :)

Jag är lite anti-PSN sedan Sony läckte kontouppgifter som ett såll så jag undviker gärna att handla där. Men för 50-100 kronor så är det ju nästan som jag måste ta mig i kragen. Tack för tipset!

Och ja, jag har kollat på MGS-samlingen många gånger, men blev lite opepp efter Silent Hill-samlingen som släpptes samtidigt och var sådär. Någon som har koll om MGS är bättre eller sämre än SH?

@Hiro: Tack!

2015-03-11, Josefin säger:

Stor eloge till dig Robert som hoppar in och ställer upp! Grymt bra musik.
Håller med att super Metroid har bra stämning i spelet. Köpte det till mitt Wii U när dom hade det för 3kr och sitter och kör på gamepadden med bra hörlurar och ibland är det riktigt läskigt fast det är ett så gammalt spel( nu tycker ni säkert jag är mesig)..

2015-03-12, JemyM säger:

Även jag tackar ödmjukast för ditt handtag för att skapa ljus i detta mörker Robert. Flera riktigt bra låtar.

2015-03-12, Nate Traveller säger:

Jag blir alldeles rörd över den positiva feedbacken som jag får. Tack!

@Josefin: Nej då, det är inte mesigt att tycka att Super Metroid är läskigt. Det är en helt objektiv sanning att spelet är det – och att bli skrämd är awesome. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.