Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 239 – Pytt i Panna 2015 #3

Eftersom ni lyssnare är så fantastiska och önskat så otroligt många låtar så valde vi att tillägna nästan hela veckans program till era val av låtar. Och ska vi vara ärliga så blev det till och med bättre än med de musikstycken som vi själva hade valt ut. Så klappa er själva på axeln den här veckan, för det här programmet kom till tack vare alla er.

Låtlista
Tower of Babel – Soleil
Spook Mansion – Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose önskad av opkij
Battle 1 – Shining Force önskad av Silent Warrior
Swift Winds – Sailor´s Dream önskad av Anna
BGM06 – Midnight Resistance önskad av Moffe
Choke – Avalanche 1080 Degrees önskad av Nate Traveller
Mallo´s March – Pushmo World önskad av edthesc
Gaur Plain/Night – Xenoblade Chronicles önskad av Peter
The Afterblaze – Mighty Switch Force 2 önskad av Paprikan
Credits – For the Frog the Bell Tolls

Nästa veckas tema: Serietidningar ft gäst

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-03-23

2 Kommentarer

2015-03-24, opkij säger:

Ser man på, att min önskelåt dök upp! Det gick sådär att försöka uttala opkij dock, hehe. Det kändes även bra att ni båda var överens om att det var ett svårt spel men som vanligt är det svårt att avgöra sånt när man själv har spelat något fler gånger än man kan räkna.

Eftersom det visade sig att halva teamet från Super Metroid var med och skapade For the Frog the Bell Tolls så var jag också tvungen att spela spelet nyligen, mycket mysigt och det är alltid kul när det finns fans som tar sig tiden att översätta gamla bortglömda spel.

2015-03-25, Silent Warrior säger:

Glädjeyra!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.