Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. Alex 240 – Serietidningar

För ett tag sedan fick vi ett e-mail från Alexander Sjöstrand, en av våra lyssnare, som undrade om han kunde få delta i podcasten. Självfallet ville vi ha med Alexander! Förutom en stor passion för tv-spel så är Alexander förtjust i serietidningar, så det blev ett självfallet val att temat för hans avsnitt skulle bli just serieblaskor. Häng med när det pratas om klassiska minnen från Kalle Anka till mörka ögonblick med Judge Dredd.

Låtlista
The Amazon – Duck Tales Remastered
Game Over – Asterix
Birds of War – Snoopy Flying Ace
Mexico City – Lucky Luke
Arcane God – Spider-Man Shattered Dimensions
Rooftop – Spider-Man
Main Play – Judge Dredd Pinball
The Hotel – Tintin in Tibet
Ranma’s Boardwalk – Ranma 1/2 Hard Battle
Alleycat Blues – Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time

Nästa veckas tema: Inon Zur

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-03-30

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.