Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 246 – Får jag se på menyn

En stockholmare och örebroare gick in på en bar…. en restaurang…. fast inte samtidigt…. och de visste inte…. alltså. Vet ni vad, lyssna bara på veckans avsnitt istället så får ni ta del av hela historien. Där får ni även reda på vilken skillnad det är att gå på restaurang med Tobias eller Andreas.

Låtlista
Acoustic Overworld Theme – For the Frog the Bell Tolls
Animal Crossing (Summer) – Mario Kart 8
Job Anthem 5 – Fantasy Life
Menu Theme – BattleBlock Theater
Title Music – Driver
Theme Song – Octodad önskad av Per
The Turks – Final Fantasy VII
Comic Relief – Deadly Premonition
Overworld Theme – The Legend of Zelda
#6 – Panic Restaurant
Everybody Way Oh – The Neverhood

Nästa veckas tema: Noriyuki Iwadare

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-05-11

1 Kommentar

2015-05-11, SpJ säger:

Ja nu var det ju längesen jag kommenterade så jag tyckte det var minsann dags! Riktigt bra avsnitt både förra pytt i panna och sen nu detta! Är väldigt glad över att det smygit in lite Amiga låtar nu på senaste ;) Mer sånt Gwellmyn!! :D

Ha det underbart grabbar så ses vi på RSM :D / SpJ

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.