Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 248 – Pytt i Panna 2015 #6

Grabbarna grus är hemkomna från Retrospelsmässan och är eld och lågor över allting de var med där. Hiro är så pass influerad av eskapaderna att hans låtar till och med har med mässan att göra. På något sätt. Annars är det som vanligt när det är dags för ett pytt i panna-avsnitt. En salig blandning av gammalt och nytt.

Låtlista
Power Bounce – Kreese
Main Theme – James Bond 007 Everything or Nothing
Song of Storms Metal (Perfection)
Alternate Title Screen Song! – Codename: Steam
Stage 4 – MERCS
Theme of Bloodstained – Bloodstained: Ritual of Night önskad av Olol
K.K Faire – Animal Crossing New Leaf önskad av Mlie
Stage 2 – Bamse
Overworld – Ittle Dew
Stage 1 – Wonder Boy
Credits – Wario Woods
Sound of Wind – Final Fantasy Crystal Chronicles

Nästa veckas tema: Sommar

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-05-25

1 Kommentar

2015-05-27, Paprikan säger:

Jag har nyligen insett att Masashi Hamauzu troligtvis är min favoritkompositör. Detta är 100% anledningen till att jag i sommar ska försöka mig på Final Fantasy XIII. Inte det mest väl bemötta spelet i serien, jag vet. Men efter att ha lyssnat igenom hela soundtracket x antal gånger känner jag att måste höra musiken i dess tänkta kontext. Samt att JRPGer + regniga sommardagar är något av det mysigaste jag vet.

The Gapra Whitewood – Final Fantasy XIII
http://www.youtube.com/watch?v=MjrWjptj9Xc

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.