Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Sommar 2015 – #2

Sommarens andra avsnitt är här och denna vecka tacklar vi temat ”Ourtrun”, nej nej inte bilspelet utan låtar som spelas i spelets slut. Musik blir det i massor, allt från rullande jättebollar till glada Fighters som antagligen är vänner. Häng med vår sommarvärd när vi tar steget in i spelens slutscener och dess musik!

Låtlista

Katamari Damacy – Katamari of Love
Aladdin Genesis – Ending
Sonic The Hedgehog – Staff Credits
Leisure Suit Larry 7 – Love for Sail Ending Credits
Link’s Awakening Ending Credits
Blades of Steel – Ending
Mass Effect 3 Soundtrack – End Credits
Mega Man 3 – Ending Theme
Ni No Kuni: Wrath of the white witch – Pieces of a broken heart
Street Fighter II -Staff Roll

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-06-22

3 Kommentarer

2015-06-24, Silent Warrior säger:

Iiiiiiiiii, nådig programledare har så fel om slutet på Mass Effect 3 – men VEM BRYR SIG, egentligen, när vägen dit var så fantastisk?

(… Vänta nu, har inte jag Katsumi-expansionen som ligger och skramlar utan att jag någonsin har spelat igenom den? Får ta och… vidta åtgärder.)

Trevligt med blandningen av gammalt och nytt, förresten.

2015-06-25, Alx säger:

Du har så rätt. Mitt favorit-”Mass Effect” spel är fortfarande första spelet. Man kanske skulle spela igenom alla en gång till:) Sedan skall det bli spännande att spela NYA Mass Effect spelet som kommer i framtiden! Förhoppningsvis med lika bra musik även där.

2015-06-25, Nate Traveller säger:

Här tänkte jag skriva hur fel Alx hade om Mass Effect 3:s slut, men så var det redan gjort. (Slutet tillförde ju inget nytt direkt, det var bara övertydligt denna gången med alla slutmonologerna.)

Trots min lilla beef här så vill jag säga att jag tycker du gör ett riktigt bra jobb. Tummen upp från min sida! :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.