Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Sommar 2015 – #3

Sommaren rullar på och det har blivit dags för det tredje avsnittet i Spelklassiker sommarspecial. Idag är det inget vanligt avsnitt utan det är ett avsnitt med en gäst! Linus är spelutvecklare och även avsnittets gäst och har således varit med och valt låtar till dagens avsnitt. Häng med när Linus drar sina underbara anekdoter medan vi lyssnar lika underbar spelmusik!

Låtlista

Alec Holowka – TowerFall Dark World – 02 Dreadwood
Bubsy – Bluegrass Bobcat
Chip and Dales,Rescue Rangers- Stage j
At Doom’s Gate
Contra – GTR Attack
Little Big planet – Volver A comenzar
Super Mario Galaxy – Above Water
Positive Force – VVVVVV
Blaster Master – Area 1
Chrono Cross- Scars of time

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-06-29

3 Kommentarer

2015-06-30, Alx säger:

För er som undrar varför det låter som vi har en brunstig ko som flåsar i mikrofonerna kan jag berätta varför. Jag använder ett annat program när jag spelar in med gäst och kan då(med mina basala klippkunskaper) inte redigera ljudet på samma sätt. Så jag ber om ursäkt för denna veckas ljudkvalité och hoppas ni har överseende med detta:)

2015-07-01, Johan Landerholm säger:

Härligt att du tar på dig så det kommer avsnitt även under sommaren. Tack!

2015-07-04, Stefan Lindberg säger:

Det var definitivt en MIDI-version ni spelade från Doom :)

Så här låter det när det inte är MIDI:
https://www.youtube.com/watch?v=Gh3ENS1-LZs

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.