Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Sommar 2015 – #9

I sommarens näst sista avsnitt har vi av en slump råkat hitta ett passande tema, nämligen året 2013! Alla (nåja, nästan alla) dagens låtar kommer nämligen från spel som är släppta året 2013. Nu är det slutspurten av sommaren och nästa vecka är det dags för den stora finalen! Dock skall vi först förlänga sommaren lite till med en massa bra spelmusik!

Låtlista

Arma 3 – This Is War
BattleBlock Theater – Secret Area
SteamWorld Dig – Main Theme
The Banner Saga – Onward
Monster Love You! – Adulthood Stage Theme
Rogue Legacy – Broadside of the Broadsword
Guacamelee – Temple of Rain
Super Amazing Wagon Adventure -Title Theme
Hotline Miami 2 Wrong Number – Divide
Braid – Downstream

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-08-10

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.