Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 254 – Wario

Vem är spelvärldens mest groteska, pubertala och pengahungriga person? Wario så klart. Marios elaka kusin eller barndomsnemesis, beroende på vilken bakgrundsberättelsen man vill tro på. Från början var han bara tänkt som ytterligare en huvudfiende för Mario som skulle kunna ersätta Bowser då och då. Men tidigt började det dyka upp spel med Wario själv i huvudrollen och nu är han en etablerad karaktär i svampvärlden.

Låtlista
Wario Battle – Super Mario Land 2
Menu – Wario´s Woods
Mona Pizza – Wario Ware: Twisted
Title – Wario Land 4
Shutter – Game & Wario
Wario Colosseum – Mario Kart Double Dash!!
Treasure Challenge in the Sky – Wario World
Wario Theme – Mario Strikers Charged Football
Music Museum – Wario: Master of Disguise
Super Mario Land 2 with Lyrics – Brentalfloss

Nästa veckas tema: Gäst Alex

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-09-14

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.