Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 259 – Gäst Andreas

Denna vecka gästas vi av Andreas Melberg som vi senast hörde i avsnitt 202 då han var med och tjötade om Ninja Turtles. Denna gång har han utmanat Tobias och Andreas på att hitta musik ifrån spel som de spelat tidigare. Alltså spelen, inte musiken. Om ni förstår. Lyssna bara istället så hänger ni med!

Låtlista

Stage 1 – Trip World
Mega Man Zero 4 – Falling down
The Beginning of the Story – Resident Evil 2
Metal Squad – Thunder Force 4
Sky Schooner Docks – Skylanders: Spyro’s Adventure
Terminal Nemesis – Shadowrun
Ingame Music – The Kung Fu
Pirate Ship Stage – Duck Tales 2
03 – Gargoyles
Theme of Solid Snake – Metal Gear 2: Solid Snake

Nästa cykel: Pytt i Panna – Dryck – Bionic Commando – Gäst Andreas Ljungström

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-10-19

1 Kommentar

2015-10-20, El_Kebabo säger:

Härligt avsnitt grabbar, med jäkligt bra musik. Har fixat sladd så att jag kan lyssna i bilstereon så drog på extra mycket. :)
Vill önska låt till nästa vecka, får bli denna biten från yoshis wolly world. Klarade det för ungefär en månad sedan, var tyvärr inte nått riktigt höjdarspel men sjukt gulligt och mysigt. Var så att det krasade i tänderna av allt sockersött.

https://youtu.be/7lPHsydiUiM

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.