Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 264 – Julspelen

I dag är det dagen före dopparedan! Nej inte julafton, det skiter vi i, vi menar dagen innan den Spelklassiker Musiks Julkalender(TM) startar så klart! Men innan dess har vi ett ordinarie avsnitt kvar att spela och då tar Tobias och Andreas chansen att planera vilka spel som de ska försöka hinna spela under själva julen. Tyvärr är det inte som förr när man hade flera veckor ledigt, utan nu får man göra det bästa av tiden som man har. Vilket gör att det nog knappast blir mer än de fem spel var som de har valt ut musik ifrån.

Låtlista

Without Place – Axiom Verge
French Quarter – Costume Quest 2
Of the People, For the People – Fallout 4
La Danse Macabre – Shovel Knight
Battle (The Strategy for Recapture) – Final Fantasy Type-0 HD
M.U.L.E Theme – M.U.L.E önskad av Per
Hunter’s Dream – Bloodborne
The Legend of Smoke and Sand (Hicksville Arrangement) – Gun.Smoke
Title Music – Fortified Zone
Kierkegaard’s Umbrella – Dropsy
Main Theme – Legend of Legacy

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-11-30

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.