Radio Speltorsk

Julklassiker 2015 #1

Julklassiker

Dagens värd: Arve Eriksson
Dagens låt: Rusty Anchor – Grim Fangando

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-12-01

2 Kommentarer

2015-12-01, Stefan Lindberg säger:

Det där med att rippa musik från spel känner jag igen, jag höll också på med sånt vid den tidpunkten och då var spelens ljudfiler oftast i mono och 22khz. Kommer ihåg att jag rippade Lands of Lore 2 soundtracket och satte ihop allt i en över 2 timmars mp3 fil :)

2015-12-03, Silent Warrior säger:

Mm, det var nästan ett nörddomsprov då. Nu har vi ju ofta ‘riktiga’ soundtrack som släpps, men så har det inte alltid sett ut. Jag kommer själv ihåg hur jag satt och plockade ut musik ur Freespace-serien, Summoner, och Starlancer… bara för att nämna några. Skulle vara MYCKET trevligt att få komma åt Summoner 2s musikfiler…

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.