Radio Speltorsk

Julklassiker 2015 #2

Julklassiker

Dagens värd: Mats Holmkvist
Dagens låt: Stage 3 – Wario Land: Super Mario Land 3

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-12-02

3 Kommentarer

2015-12-02, Andreas Åberg säger:

Detta var mitt första spel till Gameboy. Min pappa var i England en gång när jag var liten och han skulle leta efter ett spel som jag och min bror testat en demo av på vår Amiga 500. Han hittade inte spelet, men kom hem med en grå Gameboy av första varianten och detta spelet istället. Spelade igenom det många gånger minns jag, riktigt bra spel. :)

2015-12-02, Mlie säger:

Vad kul det var att höra ditt julminne och hur du firade som barn! Det där med att en inte vågade fråga sådant direkt känns väl igen, haha!

2015-12-04, El_Kebabo säger:

Ett mycket bättre val av din pappa där tycker jag Andreas. ;-)
Ja, det är lite konstigt hur blyg man var på den tiden. Känner mig inte alls sån nuförtiden :-). @mlie

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.