Radio Speltorsk

Julklassiker 2015 #20

Julklassiker

Dagens värd: Angelica Norgren
Dagens låt: Later, Kid – Snatcher

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2015-12-20

1 Kommentar

2015-12-20, Stefan Lindberg säger:

Den här låten kände jag inte igen trots att jag lyssnat på Snatcher soundtracket hur mycket om helst, gissar att låten är exklusiv för just Mega CD versionen eftersom det är PC-88 versionen jag brukar lyssna på. Hur som helst var den väldigt bra :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.