Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 267 – Äntligen måndag

Då var det äntligen måndag! Eller egentligen tisdag när det här avsnittet kommer upp, eftersom vi hade problem med servern. Vi skyller allting på att man inte ska jinxa måndagar. Alternativt kan det vara för att vi kanske, kanske gör lite narr av måndagar i veckans program. Men skön musik är det i alla fall.

Låtlista
Rainbow Road – Mario Kart 64 (String Player Gamer)
Big Blue – F-Zero X
Aio Aio – LocoRoco 2
Town Theme – Harvest Moon: Back to Nature
City Escape – Sonic Adventure 2
Main Theme – Adventures of Pip önskad av ChrisX
Everywhere You Go – Super Robot Wars Alpha Gaiden Custom
City Menu – Sid Meier’s Civilization (Snes)
Rhapsody of the Forsaken – Castlevania: Order of Ecclesia
Main Theme – Animal Crossing Wild World
Mega Man 2 Medley – Super Smash Bros 3DS

Nästa veckas tema: Crash Bandicoot

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-02-02

2 Kommentarer

2016-02-02, opkij säger:

Adventures of Pip hade jag också missat, tack för det tipset!

2016-02-22, Tiduas säger:

Äntligen börjar jag komma ikapp igen så jag kan vara med och kommetera på saker som inte är flera månader gamla. Kul avsnitt det här, hela uppbyggnaden av Tobias i början bjöd på många skratt, hoppas att både Fru Olsson och Mr. Greyham kom igenom sina måndagar de också.

Sedan ville jag bara säga hur glad jag är att ni (utan att jag önskade) spelade musik från Super Robot Taisen,”Everywhere You Go” är en låt som har varit med i många av seriens spel men jag tröttnar inte på den för det.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.