Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 269 – Gäst Stefan

I veckans program gästas vi av Stefan ”Gazimaluke” Gancer, som är den eviga ledaren borta på Videospelsklubben. Med sig i resväskan har ett temat nyretro som var ett riktigt trevligt och spännande tema med mycket bra musik. Stefan kan ni annars höra i podcasten Pixelpolare där han och Lennie testar fem olika spel på olika teman.

Låtlista
Puzzle – Fez
The Cowboy is back in Town – Gunman Clive 2
Lilac’s Treehouse – Freedom Planet
Bucklers & Bonnets – Shovel Knight
Vulgaris – The Legend of the Dark Witch
Once Upon a Memory – To the Moon
Main Theme – Bionic Girl
Meltdown 2 – Cave Story
Main Theme – Retro City Rampage
Adventure – Alwa’s Awakening

Nästa veckas tema: Spelklassiker Musik Klassiker

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-02-15

1 Kommentar

2016-02-15, Silent Warrior säger:

Tänk, vad glad man kan bli! Retromusik, i den meningen att vi (… typ) inte sysslar med sånt längre och gått vidare till bättre och större ting. Woohoo!

(Är jag länets största hädare nu?)

Ser fram emot nästa avsnitt. Vankas det en repris på den heminspelade covern på ‘Girl in the Tower’, eller tillhör den Radio Speltorsk?

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.