Radio Speltorsk

Filmklassiker ft. LastBobOnEarth – Ännu mer filmmusik!

Veckans avsnitt innehåller vacker, spännande, pompös och underbar filmmusik. Andreas har kickats ut från studion och istället tar Mattias Sörbom hans plats. En äkta filmkritiker av högsta rang! Tobias gör sitt bästa för att hänga med i svängarna som den amatör han är.

Låtlista

Tanti Pugni – Occhio Alla Penna (Skumma Polare)
Anthem Part 2 – Powwaquatsi/The Truman Show
I am Forrest, Forrest Gump – Forrest Gump
I Can Dream About You – Street of Fire
Main Theme – Escape from New York
Main Theme – Monsters Inc
Main Theme – Rain Man
Ivory Tower – Never Ending Story
March del la Tulipe – La Tulipe Noire (Svarta Tulpanen)
Theme (Kaneda) – Akira

Nästa veckas tema: Överraskning

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-02-29

1 Kommentar

2016-03-02, Stefan Lindberg säger:

Bra start på avsnittet med musik av Ennio Morricone :) Han är min favoritkompositör när det gäller filmmusik, om ni gör ett specialavsnitt med enbart Morricones musik så har jag flera önskelåtar på lager ;)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.