Radio Speltorsk

Spelklassiker presenterar Melodikrysset!

Då Andreas fortfarande är frånvarande valde Tobias att göra veckans avsnitt i form av utav ett enkelt melodikryss. Det finns inget fint pris att vinna, utan är mest gjort som en rolig mellanakt. Mycket nöje!

Melodikryss

Här kan ni se de rätta svaren.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-03-14

2 Kommentarer

2016-03-15, Silent Warrior säger:

Oj, jisses vad jag sög på det här!

Men jag vill bara dela med mig av ett litet(?) glädjeämne: Härom dagen satt jag och spelade Project X-Zone 2, och vem dök upp i en stad ur Tales of Vesperia om inte… Segata Sanshiro? Tillsammans med hans tema, samma melodi som ni spelade för ett tag sedan. Kapitlets titel dök sedan upp på skärmen – ”You Must Play Sega Saturn!” Eftersom ett av historiens bästa spel (Shining Force III, så klart) släpptes för Sega Saturn såg jag ut någonting så här då:
|\
| \
| \
| \
| \
| |
:-| |
| |
| /
| /
| /
| /
|/

2016-03-15, Silent Warrior säger:

… Men fan! Formatering är ju kul ibland – föreställ er ett två kilometer brett förundrat flin.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.