Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 272 – Hus

Hur är bra. Hus kan man bo i. Hus kan vara en trygghet. Hus kan vara varma eller kalla. Hus kan vara stora eller små. Hus ger skydd mot mörker och hemsketer. Men hus kan även vara onda. De kan vara hemsökta. De kan vara tomma. De kan vara fallfärdiga. De kan vara helt…. underbara.

Låtlista
Theme Song – The Sims
In game music – Elevator Action
Death in the Elevator – Clock Tower
Happy Birthday – Chibi-Robo
Boss Battle 1 – Splatterhouse
Peaceful Days – Chrono Trigger
Name Screen – Blast Corps
Building the Town – Animal Crossing: Happy Home Designer
Hanging Out with Girls – Gone Home
Heart Softening Theme – Suikoden 2

Nästa veckas tema: Mickey Mouse

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-04-04

1 Kommentar

2016-04-06, Silent Warrior säger:

Hm, önskelåt FAIL, få musik ur Suikoden 2 istället. Det är inte varje dag sånt händer! (… eller månad. Ni fattar.) Känner mig lite hedrad.

Är det jag som är farbror Atlas, förresten? Det smeknamnet gillar jag, i så fall: I Shining Force-serien brukar man sent i spelen kunna hitta en yxa som heter Atlas Axe och är det starkaste någotsånär vanliga vapnet man kan hitta. Och dubbelbladiga stridsyxor är så klart bland det häftigaste som finns, näst lansar som skjuter blixtar. Because JRPG.

(… Fan, blev jag ”Shining Force-killen” nu igen, istället?)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.