Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 276 – Sockersött

Ni vet hur det känns i munnen efter man frossat en hel dag med gelehjärtan, choklad, cola, daim och ferrari-bilar (trots att cola varianten är godare). Det känns som att tänderna ska lossna vilken sekund som helst och egentligen vill man inget annat än gå och borsta tänderna för hela gommen är sjuk av sockersötma. Precis så känns veckans program.

Låtlista
Yarn Yoshi Takes Shape – Yoshis Wooly World
Blobolonia Theme – A Boy and His Blob
Title Music – Micro Machines
Elec Man – Mega Man Powered Up
Time Level – Candy Crush Saga
The Twisted Fate of Sweeth Tooth the Clown – Twisted Metal
Like Sisters Like – Twinkle Star Sprites
Tone of the Ocean – The Legend of Starfy
Yogurt Yard – Kirbys Nightmare in Dream Land
Land Beyond Dreams – King’s Quest 7

Nästa veckas tema: Yoshi

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-05-09

2 Kommentarer

2016-05-09, Peter säger:

Hej spelklassiker musik. Jag skulle vilja höra ”Magical Sound Shower” från Outrun coast to cost som sommarönskning. Det finns inget bättre än att sätta sig i bilen en varm sommardag och dra på den låten.

2016-05-11, Olol säger:

Tja! Även om jag inte skriver så ofta så vill jag bara meddela att jag är up to date när det gäller era avsnitt och jag tycker fortfarande att ni gör ett bra jobb. Och killen som gjorde Natsume specialen gjorde också ett riktigt bra jobb både med val av låtar och framförandet.

Ser jag rätt har ni bara 199 likes på facebook? Kommer Hiro aldrig få slippa det tunga ”ansvaret”…. ^^

Går det fortfarande att önska låtar till Yoshi temat? I så fall vill jag att ni spelar upp en låt från antingen Yoshi Touch & Go eller Yoshi’s Story. Jag mailar youtube länkarna till er, så kan ni få äran att välja en av dem.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.