Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 277 – Yoshi

Vi spinner vidare på förra veckans sockersöta tema och pratar om Mario sidekick Yoshi. Denna gröna lilla ödla, dinosaurie, drake, vad man nu vill kalla den, håller många kär. Från det att han dök upp i Super Mario World för första gången, till hans egna äventyr i uppföljaren och diverse spin-offer. Det finns ärligt talat mycket att prata om och lyssna på, så spill ingen tid. Dra igång programmet!

Låtlista
Overworld Theme (Yoshi) – Super Mario World
Two Player Game Theme – Yoshi
Yoshi’s Stage – Tetris Attack
Ending Theme – Yoshi’s Cookie
Bowers Castle – Yoshis Safari
Underground – Yoshis Island
Bouncy Beanstalk Walk – Yoshi’s New Island
Spirit of Speed – Yoshis Universal Gravity
Yoshi Star Galaxy – Super Mario Galaxy 2
Flower Garden (Luigi B-Side OST Remix) – Yoshi Touch & Go

Nästa veckas tema: Gäst Lina

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-05-16

2 Kommentarer

2016-05-22, El_Kebabo säger:

Hallå boys! Jag vill önska en somrig låt från ett spel jag spelade i stugan i Karlskrona sommaren 2014. Kirby triple deluxe släpptes ju då precis lagom och iår lär det nog bli att spela planet robobot. Verkar riktigt mysigt det också.

2016-05-22, El_Kebabo säger:

Kanske hade varit bra med en länk också.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.