Radio Speltorsk

Sommargäst 2016 – ChrisX

För att ni lyssnare inte ska gå helt tomhänta under hela sommaren och grotta ner er i oro och depression bara för att Spelklassiker Musik inte sänds, så har ChrisX slängt ihop ett eget avsnitt för att i alla fall dämpa ångesten en aning.

Låtlista
SWEET VACATION – The Goonies r Good Enough (SEXY-SYNTHESIZER REMIX)
Full diesel – No mans land
Mackan – Nintendohyfvel
Mayhem – It’s murder
Sonic the Hedgehog – King of the ring

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-07-04

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.