Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik – Pytt i Panna 2016 #4

Höstens första cykel är igång och med det så kör vi fjärde pytt i pannan för i år. Som vanligt en salig blandning där Tobias berättar om sitt misslyckade försöka att spela Uncharted 4 och Andreas medger sig förakt för Kevin Costners Robin Hood. Mycket nöje!

Låtlista
Junk Factory – X-men
Dubois Manor Grounds – Robin Hood: Prince of Thieves
The Centaur’s Forest Boss – Hercules
Intro Music – Project X
Super Mario 3D World with Lyrics
Target Practice – Resident Evil 4 önskad av Mlie
Main Theme (Metal/Rock Guitar Cover Remix) – Metal Gear Solid önskav Per
Game Over – Asterix
Main Theme – Kwirk
Gun in My Hand – The Walking Dead: Michonne
Fan Club 2 – Rhythm Heaven Megamix
Double Cross – Shadowrun Returns

Nästa veckas tema: Bara i Japan

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-09-12

2 Kommentarer

2016-09-13, Paprikan säger:

Nu när ni igång igen så är veckorutinen återställd. Trevligt att ha er tillbaka!

Kul att ni nämner Alberto José Gonzalez. Om man gillar bra GBC-musik är han definitivt en person att kolla upp. Rekommenderar musiken till den osläppta GBC-porten av Radikal Bikers. Snubblade över det någon kväll och när jag såg Youtube-thumbnailen med en snubbe på motorcykel förväntade jag mig skräp men fick guld.

Apropå GBCn. Pokémon Tradig Card Game har en av de bästa standardsstrids/duel-låtarna. Uppföljaren har riktigt bra klass på musiken där med och det spelet kom… bara till Japan.
(Funderade på att önska något från Tokyo Mirage Session #FE, då jag och en kompis spelade igenom det under sommaren. Men jag vet inte hur jag ska uttrycka mina åsikter om det. Men det är nog så japanskt ett spel kan bli)

Pokémon Card GB2: Here Comes Team GR! – GR Lightning and Psychic Fort
https://www.youtube.com/watch?v=IJQIRt-cskA

2016-10-03, Alx säger:

Tjena killar! Long time no seen! Håller på att komma ikapp med höstens avsnitt. Om jag inte minns fel så var det Hiro som hade med sig Asterix-låten i Serieavsnittet. Skall försöka knåpa ihop ett avsnitt så ni får en veckans paus under hösten/vintern!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.