Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 289 – Pytt i Panna 2016 #6

Vi inleder som vanligt en ny cykel med ett pytt i panna-avsnitt där allting kan hända! Nu hände det kanske inte direkt något särskilt i detta avsnitt, men det kunde ha gjort! Men bra musik är det i alla fall.

Låtlista
Defend Earth – Mass Effect 3 Remix
Home, Disappointment and Counterattack – Midnight Resistance
What We Need are Heroes – Steamworld Heist
Main Theme – Speedball 2
Battle Against Giant Mutant – Tomb Raider
True Pacifist (Toastwaffle cover) – Undertale önskad av ChrisX
Wave Man Stage – Mega Man 5 önskad av El_Kabilbo
Edgar’s Theme – World of Final Fantasy
Playing with Power – TJ Perkins
Dancing Dragon Dungeon – Zelda: Oracle of Seasons
Winds Ahead – Uncharted Waters: New Horizons
Mega Man Boss Medley

Nästa veckas tema: Musikal

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-11-14

3 Kommentarer

2016-11-14, Peter Saverman säger:

Theremin?

2016-11-14, El_Kablammo säger:

Jajjemen visst är det en aliexpresskassett jag spelat på 150 i 1 är det på denna. Allt har faktiskt funkat riktigt bra förutom just megaman då. Tror jag gav max 150 för den inkl frakt så femhundra var en rätt saftig höjning.

När jag tänker på nästa veckas ämne så minns jag att i det fruktansvärt dåliga epic mickey 2 så är det lite av ett muskalintro på spelet där elakingen sjunger nått om hur ond han är eller nått liknande. Ett av få bra moment i det spelet. Men hittar inget soundtrack på Youtube till just den biten av spelet. Finns ju även med svenskt tal vet jag för den versionen var det jag och Filip recenserade.

2016-11-16, Silent Warrior säger:

o_O Alltså… Nu får jag tvätta mun’ med tvål, tror jag, men jag tyckte mer om Mass Effect 3 remixen än originalmusiken. Och av någon anledning påminde den mig om Lake Macalania i Final Fantasy X. … Jag går nog och lägger mig istället. Jeezus…!

(Apropå att spela spel på Pentium 100 MHz, så körde jag Wing Commander Prophecy på en sådan när det spelet var nytt – utan grafikkort. REKOMMENDERAS INTE. FPS bokstavligen ensiffrigt nästan hela tiden! Men Mark Hamill var med, så det var inget jag störde mig på.)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.