Radio Speltorsk

Julklassiker 2016 – Lucka 15

Julklassiker

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2016-12-15

1 Kommentar

2016-12-15, Anden säger:

Hoppar in här i julkalendern för att tacka för er podcast. Har lyssnat ett tag nu och måste säga att ni är Sveriges bästa podcast inom spel (att ni fick en 29:e plats i podcastpriset är lika sjukt som att Donald Trump är USA:s president). Precis som ett bra spel så har er podcast ett återlyssningsvärde (nytt ord?) som ingen annan spel-podcast har, båda på grund av musiken ni väljer men även kemin er emellan som gör det lätt att lyssna och väldigt underhållande. Så Tobias och Andreas, tack för det ni gör, ni gör det jävligt bra! Önskar er en god jul och ett gott nytt år!/ Anden

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.