Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik 296 – Pytt i Panna 2017 #2

Veckans avsnitt inleds med underliga djur som går i rad och ger ifrån sig glada tillrop, och fortsätter sedan med halvnakna andar, bondeliv, ninjor och avslutas med en riktig bomb. Allvarligt, det är nog ingen som riktigt är beredd på vad som sker i slutet. Förutom vi som håller i programmet då så klart. Eftersom vi vet allt om vad som händer i programmet.

Låtlista
Main Theme – Lemmings 2: The Tribes
Sunset Coastline Guitar Version – Rad Racer
Boss Battle – Shantae: Half-Genie Hero
An Eye for an Eye – Castle in the Darkness
A Stillness In the Rain – Stardew Valley
Sogno di Volare (”The Dream of Flight”) – Civilization VI önskad av Alex
Battle Zinogre – Monster Hunter 4 önskad av Nate Traveller
BGM2 Arcade – Shinobi
Mumbo’s Mountain – Banjo Kazooie
Title Theme – Dogs of War
Central Alwa – Alwa’s Awakening
It´s All Over But the Crying – Fallout 4

Sista cykeln: Fem favoriter från fem konsoler – Utmaningen – Bäst just nu

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2017-02-13

5 Kommentarer

2017-02-13, Silent Warrior säger:

Näääääeeej, vem ska jag nu skicka hyllmeter efter hyllmeter till med motiveringar till att spela obskyr musik från spel som ingen i min närhet bryr sig om? MORALPANIK! Apokalypsen är här!
Jag kan tänka mig att ställa upp på Utmaningen – men jag tror jag kommer få på nöten så det visslar om det. Lagom intressant för publiken. Dessutom ser jag att ni har vigt ett helt avsnitt åt begivenheten. Av olika skäl vill jag helst hålla mig till max 30 minuter, så om det är meningen att det ska ta längre tid står jag över.

Men den här låten får ni gärna hitta c:a 2 minuter över till vid tillfälle:
http://download.wcnews.com/music/wc3/WC3-Kilrah.mp3
Wing Commander 3 har fin musik, och så är det med det. Objektiv sanning, vetenskapligt bevisat. Spelas också i sista uppdraget…

2017-02-13, Victoria S säger:

NEEEEEEJJJJJJ Efter alla år som ni har förgyllt vår tillvaro? Det känns som en vän som bestämmer sig för att säga upp kontakten, så fruktansvärt tråkigt. Kan ni inte bara köra en gång i månaden pyttipanna? Hur ska vi överleva?! Snyft. Snörvel. Sad panda. ;_;

PS. Min favoritserie Shantae utan bröst? Är ingenting heligt!? DS.

2017-02-14, Alx säger:

Ja vad säger man…:( Känns som att säga farväl till en vän. Tack för alla grymma avsnitt och bra jobbat under alla dessa år!

2017-02-17, Dirle säger:

Riktigt tråkig att höra men förstår er.
Men vem ska nu förgylla djävuls tisdagar framöver :’(

2017-03-09, Long time listener säger:

Det som är lite skrämmande är att jag två dagar innan jag lyssnade på avsnittet (ligger alltid efter med ett par veckor) drömde att ni skulle lägga ner. I vaket tillstånd konstaterade jag att så inte var fallet. Sen hörde jag detta imorse. Men jag förstår er. Tack för (snart) 300 fantastiska avsnitt som går att lyssna på om och om igen.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.